Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stronghere.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stronghere.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stronghere.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Om “Det lykkes” – detlykkes

Glemt detaljer?

STRONGHERE

OM MIG

VISION

SAMMEN TABER VI OS LETTERE

Med inspiration, støtte og et kærligt spark, når du har behov for det, er min vision at videregive troen på, at et varigt vægttab rent faktisk kan lade sig gøre.
Du er ikke alene om dit vægttab – vi gør det sammen.

MIN BAGGRUND

Uddannet kostvejleder, slankekonsulent, certificeret SENSE konsulent og
personlig træner.

Når jeg vejleder i livsstilsændringer og vægttab har jeg mange strenge at trække på. 

Jeg trækker på min egen erfaringen med utallige slankekure og  yo-yo vægt hele livet.

Jeg trækker på min meget vigtige rolle som mor :-)

Jeg trækker på mine mange års erfaring som ejendomsmægler, succes indenfor den branche kræver i den grad evne til at skabe tillid og tryghed, god tålmodighed og vedholdenhed.

Jeg trækker på flere års erfaring som fitness og spinninginstruktør.

Jeg trækker på flere års erfaring som kostvejleder og min meget store interesse inden for kost, motion og vejen til et vægttab der holder.

TOP