Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stronghere.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stronghere.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stronghere.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Sense slank med fornuft – detlykkes

Glemt detaljer?

DET LYKKES

SENSE SLANK MED FORNUFT

DET LYKKES i samarbejde med
SENSE - Slank med fornuft

 

DERFOR HAR JEG VALGT AT VEJLEDE UD FRA SENSE

Sense er ikke en ekstrem kur, der gør livet surt!Rigtig mange mennesker er blevet hjulpet til varigt vægttab med Sense. Heriblandt rigtig mange, der i flere år har kæmpet med kiloene og har været igennem massevis af slankekure. Når Sense virker for dem, skyldes det netop, at det ikke er en ekstrem slankekur, der gør livet svært og surt. Tværtimod kan du med Sense kombinere god mad, hygge og fest med vægttab.

Hvis metoden skal virke, kræver det selvfølgelig, at du ændrer nogle kostvaner, for vægttab opstår jo ikke af sig selv på magisk vis uden du selv yder en ekstra indsats. Hvis du bare bruger et par timer på at sætte dig ind i, hvad der virkelig virker, er du allerede nået langt.

Du vil sikkert gerne vide lidt mere om, hvad det er ved Sense, der gør forskellen. Der er især tre aspekter: Maden, mængderne og målene. Altså de mål, som metoden hjælper dig til at kunne sætte for dig selv.

Maden

Den er enkel og velsmagende. Det er nem at lave. Du kan sagtens bruge dine yndlingsopskrifter, bare du justerer dem lidt til. Det betyder i store træk, at du skal prioritere grøntsager og protein fra f.eks. kød, fisk og æg, men skære ned på sukkerholdige fødevarer. Tre gode hovedmåltider om dagen. Når du spiser dig mæt i god, sund mad, fristes du ikke så nemt af den mad, der gør dig overvægtig.

Mængderne

Du bruger dine hænder som vægt. De er altid lige i nærheden, så det er dejlig nemt. 

Målene

Inden du går i gang med Sense, skal du gøre op med dig selv, om du virkelig vil være slank. Ikke bare for en periode, men for altid. Mener du det alvorligt? Godt, så har du et mål at styre efter – helt, som om du var kaptajn på et skib med et mål i horisonten. Der går noget tid, inden du når målet, og du må være tålmodig og sætte dig små delmål. Se hvert måltid som et delmål – en spisekasse, du åbner og lukker. 

Når kassen er lukket, skal du ikke åbne den næste, før du er rigtig sulten igen. Hvis dit skib kommer ud af kurs – hvis du spiser noget, du ikke lige havde planlagt – så er det bare at rette op. Altså: Luk den spisekasse og kom videre til den næste, hvor du igen spiser efter Sense-principperne. På den måde kommer du aldrig helt ud af kurs, og til sidst når du dit mål.

 

Følgende er udtalelse fra Thomas Meinert Larsen, lektor, Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet

"Sense-kostprogrammet baserer sig på naturlige og sunde fødevarer, som i de rigtige mængder giver den optimale mæthed og dermed de bedste forudsætninger for et varigt vægttab.

I forhold til de gældende kostråd anbefaler Sense, at man reducerer sit indtag af kulhydrater endnu mere. Sense lægger sig dog netop hermed fint i tråd med de seneste forskningsresultater om kostens betydning for appetitregulering, vægtregulering og sundhed.

 

Sense er tillige baseret på en meget enkel måde at regulere kalorieindtaget på, nemlig håndfuldmetoden. Det er en metode, der for mange vil være en effektiv tilgang til at sikre de rigtige portionsstørrelser, som er forudsætningen for at sikre varigt vægttab.

I kombination med kompetent vejledning til at understøtte permanente livsstilsændringer kan Sense-systemet bidrage til øget sundhed og livskvalitet for mange."

TOP